En sammanfattning av augustis inlägg

 
Idag är jag rosa och svart. Redo för en löprunda i solen senare idag. Bästa tipset, ta på dig träningskläder så du är redo när som helst och inte har momentet att behöva byta om kvar.
Jag somnade tidigt igår, det var precis det jag behövde. Fortfarande trött såklart men betydligt piggare än igår. Drömde här på morgonkvisten att min telefon och väska blev stulen. I väskan hade jag min almanacka där jag i drömmen skrivit upp alla viktiga koder till alla olika konton jag har. Gissa om jag då blev glad när klockan ringde.
Det är andra september idag, fyra månader kvar på året 2021. I början av året hade jag höga tankar om att restriktioner skulle vara borta och det skulle gå att leva ett någorlunda normalt liv igen. Nu är det höst och smittspridningen är absolut lägre än förra hösten men fortfarande vågar man inte släppa greppet och anse pandemin avslutad. Trots vaccin och mycket lägre smittspridning. Vad kommer krävas egentligen? En 100% vaccinerad befolkning? Det ser man i de mest vaccinerade länderna att massvaccinering inte minskar smittspridningen. Tyvärr! Norge som i början av pandemin körde med lockdowns har sin smittspridning nu istället. Finns det något vi kan göra egentligen mer än att acceptera att det kommer vara stor spridning i samhället. Som med andra förkylningsvirus till exempel. Skydda äldre och riskgrupper och låta övriga hålla samhället igång. Det tror jag på. Så nog om det! Jag har återigen sammanfattat mina mest läsvärda (enligt mig) inlägg från augusti. Kanske att du missat något inlägg, nu får du chansen att läsa utan att behöva scrolla. :-)
Utflykter
Varierande vyer
 
Tänkvärt:
- Ett förtydligande
- Svar på tal
- Rätta dig in i ledet
- Det magiska vita pillret
- Lyckliga människor
- Femtom välinvesterade minuter
 
Träning
- Pilates med assists
- Femman under 25 minuter
- Dagens tips - variera din planka
Pilates vid skador

Hälsa
- Tips för hälsan
- Att kasta sten i glashus
- Bra vanor - lyckliga människor- Det här med vegetatisk kost och cravings
 
Personligt
En lista med tre saker
- Höstönskningar
1 Mia:

skriven

Vilken energi, önskar jag hade haft samma energi till träning🙂

Kommentera här: