Hanna

Only two days left
Vi har varit riktigt hurtiga så här på kvällskvisten och tagit en lång promenad. Var ute i 2½ timme. Känns skönt efteråt att ha rört på sig ordentligt. Funderar på att titta på Mumien klockan 8 (går på canal plus) och sedan blir det läggdags tidigt. Jag jobbar helg igen och R ska döma en fotbollscup hela dagen.

 Hemma hos mormor och morfar i söndags.

Nu är det bara två dagar kvar till Samuel kommer hem. Åh vad jag längtar. Jag har inte kunnat prata med honom  så mycket som jag velat eftersom det är fel på biopappans mobil. Men ikväll fick jag tag på honom så jag kunde prata lite med honom. Lillplutten.

Friday
Strålande sol var det imorse men nu är det mulet och det har regnat en hel del. Vi spelade  lite minigolf i förmiddags och det gick urdåligt för både mig och  R.

 

Hade på mig min nya fina klänning från Vila. Men nu har jag bytt kläder till linne och ett par fula träningsbrallor. En perfekt klädsel för det som ska göras idag, dvs städa. Efter maten tänkte vi kalasa till det med glass, maränger och godis. Igår kväll spelade jag och R monopol och jag förlorade stort.  Revansch idag:-)Hoppas ni får en toppenfredag.
InspirationSå här går jag gärna klädd när det börjar bli lite kyligare. Klänning, leggings och stövletter HM. Örhängena är min egen design och hittas här: www.hannadesign.se.