Hanna

Min lördag
Jag har jobbat delad tur idag. Rasten spenderades med Rickard. Vi tog en promenad upp till stan och hittade något kinahak. Vi beställde båda friterad kyckling med ris och ingen av oss ville äta mer sen resten av dagen.
Tuggade i mig några skedar gröt nu men nej, jag vill ha mitt godis istället. Det är mycket roligare och godare.
 
 
 
Familjekväll
Idag har jag känt mig så pigg och utvilad, även när klockan ringde vid sex. Jag somnade framför tv:n i Rickards knä igårkväll och så vaknade jag till vid tio och gick då och la mig i sängen. Så skönt som jag sov i natt har jag inte sovit på väldigt länge.
Ikväll fixade Rickard till varm smörgåstårta med bacon, purjolök och cremefraiche i och så ost och körsbärstomater på toppen. Det är enkelt att göra, rör ihop ingredienserna och lägg emellen och sen bara in med den i ugnen.
Vi hade en mysig familjekväll tillsammans med barnen och pratade lite om hur barnen var som små. Som Samuel till exempel som somnade som bäst när jag strök honom på näsan, Alex med sin snuttefilt med blå och rosa elefanter. Det är kul att tänka tillbaka på det samtidigt som jag slås av hur fort tiden går.
Fredagstretch
Det här är den enda träningen jag får göra i helgen förutom promenader, #foamrollerfriday på instagram. Den här veckans övning är "mermaid" med en liten twist, det vill säga foamrollern. Sitt som ovan bild visar, innan du böjer dig åt sidan titta mot handen som du har rakt ut. Böj dig sedan åt sidan så du hamnar i positionen på bilden nedan.
Vrid huvudet och midjan samtidigt som du för ner armen och lägger på foamrollern, stretcha lite extra i denna position,
Därefter res dig upp, fortfarande med blicken på foamrollern och sträck upp armen.
Res dig upp med blicken mot armen som du har utsträckt. Tänk på att spänna magen, att det blir en flytande rörelse. Gör övningen lika många gånger på båda sidor. Den går utmärkt att göra utan foamrollern. Sök på youtube, pilates mermaid så kommer instruktionsvideos upp.