Hanna

Fredag
image959 Dagens jag med tee från Avanna och jeans samt diadem HM.

Någon har hackat min blogg. Försökte logga in men det gick inte. Så kollar jag min mail och de (Blogg.se) har bytt lösenordet. Så det var bara att byta till ett som jag förhoppningsvis kommer ihåg.

Har ni blivit "hackade" någon gång?
Dagens önskeoutfit
image958

Lång klänning med halterneck från Sonia by Sonia Rykiel. Härlig modell.
Wedges från Emilio Pucci. De skorna från Pucci vill jag verkligen ha. Synd att jag inte har 495 Euro över.
Väska från Burberry

Bilder lånade från Net-a-porter
du är vad du äter
Fick ett samtal halv sju igår kväll. Tjejen som skulle jobbat kväll blev sjuk så jag ska jobba 14-21. Imorgon blir det också jobb 7-15.30. Samt på måndag så jag har lite att göra. Kul.

Jag var så trött igår kväll så vid kvart i tio var det sängen som kallade. Somnade nästan på en gång. A trasslade lite inatt. Han är så förkyld så det är svårt för honom att sova. Stackars liten. Han har som tur var inte fått några men från olyckan som hände häromdagen. Jag har fått fobier för allt som kan orsaka samma grej som hände. Kommer förfölja mig ett tag.

Idag blir det nog en tur i skogen innan jobbet. Springa av mig några kalorier så jag klarar matchen på söndag. Jag har knappt sprungit under hela vintern så ska jag döma en träningsmatch damer division 4, 90 minuter. Men det går säkert bra. Positivt tänkande.

Såg ni "du är vad du äter" igår? Vilken tjej som lyckades så bra med sin viktminskning.Jag hoppas nu för hennes skull att hon inte återfaller i samma mönster som hon hade innan.