Hanna

BoH:s julkalender 2016
Träning och hälsa handlar inte bara om att man springer tills man får blodsmak i munnen eller lyfter så tungt som möjligt på gymmet. Det är lika mycket motion att ta en promenad eller busa med barnen. Eller ta trapporna istället för hissen. Släppa prestigen och bara lattja lite. Huvudsaken är ju att man gör något .
Imorgon är det första december och då tänkte jag haka på Bloggar om hälsas julkalender som är fylld med en mängd bra saker för att boosta hälsan under december. Man måste inte göra luckorna i ordning och vilken jag gör imorgon innan jobb, planeringsdag och julbord med jobbet, det får ni se imorgon bitti.  
Att få göra det jag älskar mest av allt
Idag var jag på gymmet och tränade först bodytoning med Åsa och därefter var det dags för mitt pass. En av tjejerna som var med på Åsas pass stannade kvar och var med på mitt pass. Hon hade aldrig testat pilates förut och vi har aldrig träffats innan så det var kul att hon ville ställa upp. Det är inte många som hade gjort det, särskilt inte när det ska filmas också. Rickard och Caroline var de andra deltagarna. Nu är det bara att titta på filmen, redigera och skicka iväg den till Cecilia. Det känns verkligen superläskigt!
 
 
Planerar pilatesklass
Idag sitter jag och planerar för ett pilatespass som jag ska ha på gymmet idag. Det är för min licensiering så det ska även filmas. En aning nervös är jag men om jag fixade att hålla pilates i Oslo så ska det här gå bra. Det ska bli så roligt och jag vet att jag är som gjort för pilates!
PS: Bilden ovan är inte pilates, men det förstod ni va. :-)  DS.