Hanna

Ombyte


Det blev ett litet ombyte. Kom på att jag inte gillar den där klänningen. Den åker nog ut. Jag har varit på Ikano en sväng och spenderat lite. Gick först in på Din Sko där jag testade och köpte ett par riktigt läckra boots. Kommer bli snygga till skinnjacka, jeggings och tischa.

    

En sväng in på Ginatricot, HM och Ikea blev det också. Behövde nya galgar så det shoppades på IKEA. Jag provade de ombloggade brallorna från Gina tricot men de passade inte mig. Synd, de hade varit snygga till skorna. Det blev ett par tights, oversize tröja och grovstickade strumpbyxor istället. Från HM blev det lite smink och strumpor.

 

Nu tänkte jag städa undan lite innan det är dags för mat och åka till jobbet.
Dagens träningBlev 13,6 minuters löpning, 20 minuters cykling och 50 situps. Jag har lite ont i mina benhinnor så jag kunde inte springa så mycket som jag velat göra. Men det känns som en skaplig start på veckan. Jag hade ju två matcher i helgen som sliter en hel del på kroppen. På onsdag tänkte jag dra med mig R ut i skogen och då ska vi springa 5 kilometer. Har inte fixat hela den sträckan än. Frukost efter denna morgon blev en banan, en apelsin och havregrynsgröt med sylt och mjölk. Mums.