Hanna

Sista januari
Här kommer lite av det jag styrt med idag i bilder. Overnightoats smaksatt med kanel och så frysta jordgubbar som jag kokte ihop med vaniljpulver. Jag toppade med ett gäng jordnötter.
Jag fixade med Idas dockskåp. Hon blev överlycklig och lekte med det en bra stund. Jag beställde för över ett år sedan mosaikplattor som jag ville ha till golv och nu är de på plats. Jag hade tänkt mig på ett visst sätt men jag gjorde något annat istället.
Jag tog tillvara på ljuset och tog mig ut och fotade några bilder och så filmade jag ett klipp till instagram. Det blev måånngaa omtagningar = bra träning. 
Lunchen: kycklingfilé, ris och hemgjord coleslaw. Kycklingen ugnstektes och jag hade gjort en marinad på olja, soja, chilipulver och peppar. Det var första gången som jag gjorde coleslaw och det är busenkelt. Jag hade morötter och vitkål och så hade jag i cremefraiche, dijonsenap, majonäss, salt och peppar. I en del recept är det också rödkål och lök. Det är egentligen bara fantasin som sätter begränsningarna.
 
 
En ny rutin
Igår kväll gick jag och la mig redan vid halv nio och somnade då som en sten. Jag var så trött men vaknade pigg och utvilad vid sju i morse. Jag började med en ny rutin i söndags. Minst tjugo minuters stretch varje dag är tanken och det känns redan så skönt i kroppen. 
Lite senare ska jag och Rickard köra lite parstyrketräning. Det har jag bestämt iallafall men han har säger säkert inte nej, haha.
 
En perfekt måndag
Jag valde den perfekta dagen att ta cykeln till jobbet. Imorse var det såklart kolsvart, mörkt och halt på sina ställen. Fram till jobbet kom jag, pigg och glad. Förmiddagen var grå och trist men lagom till att jag skulle gå på rast var det strålande sol och klarblå himmel. Vad passade då bättre än att bege mig ner till ån i mina "snygga" arbetskläder och träna lite pilates. Jag har trott att jag inte kan filma med mobilen i "selfieläge" men testade idag och det funkade ju klockrent. Så kul ju, nu behöver jag inte vara beroende av min systemkamera och datorn för att kunna skapa klipp till instagram.
 
Så här fint var det när jag cyklade hem. Jag har en förkärlek för motjusbilder. :-) Hoppas att ni haft en fin måndag!