Hanna

Mina mest gillade bilder på instagram
Mig hittar ni även på instagram under namnet @hannafialotta. Kollaget ovan är mina mest gillade bilder på instagram. Pilates, intervaller med Sofia, goda frukostar med familjen och såklart min favoritövning teasern. Personbästa både på femman och på milen har det blivit i år och jag är jättenöljd över det.
Jag ser fram mot ett nytt spännande år samtidigt som det ger mig lite ångest. Jag tycker alltid att det är jobbigt med avslut och att lämna saker bakom mig. Men jag har mycket roligt att se fram mot också.
 
 
Varför kallar man sitt barn korkat?
Jag och Ida var häromdagen hos en kompis till henne och kompisen hittade på en del hyss. Föräldern sa då till barnet på ett väldigt kränkande sätt, bland annat att hen var korkad som gjorde vissa saker.
Hur kan man kalla en femåring för korkad? Ett barn i den åldern har inte direkt ett konsekvenstänk. Jag blev så illa berörd av sättet föräldern talade till barnet och ännu mer irriterad blev jag på mig själv att jag inte kom mig för att säga något. Får jag en chans till så kommer jag inte hålla tyst!
Fredagsmys och fredagsfys
Idag kom Caroline och barnen hit. Vi startade som vanligt med gofrukost, eller ja brunch är väl mer sant, hehe. Halv elva satte vi oss och åt. Ägg, bacon, smoothie och mitt hembakta bröd. Mums! Inget jobb idag utan bara vara var tanken. Barnen lekte tillsammans och hade superroligt. En toppenstart på sista helgen på året. Caroline tog en promenad på löpbandet och jag letade upp ett pilatespass på pilatesnu. Oj vad svag i musklerna jag kände mig. Inte konstigt efter gårdagens mil.
Nu står lunchen i ugnen och lite senare ska jag iväg för att jobba kvällen tillsammans med Mari. Det blir toppen! Önskar er en härlig fredag!