Hanna

Valborgsmässoafton
Jag plockade in tulpaner igår igen, de förra stod en vecka. Hoppas de här står lika länge. Idag har jag och Rickard suttit med matchtillsättning precis hela dagen, trodde ett tag att vi inte skulle få ihop det men nu är det löst. Äntligen! Ikväll ska vi åka iväg till kusinerna och äta tacos och sen titta på brasan. Ha en härlig dag!
Min lilja
 Minns ni det här inlägget? Jag skulle flytta på mina små lökar (en afrikansk lilja). Jag gjorde aldrig det för det var en bonus att de överhuvudet taget tog sig igen. Så därför beslöt jag mig för att experimentera.
Nu ser det ut så här och jag hoppas att alla blommar. Så fint det kommer bli då!
Så här vackra blommor har den.
 
Pink pants
När de rosa brallorna är på är det vår. Idag har det verkligen varit typiskt aprilväder. Ena sekunden strålande sol och nästa stund är det regn och mulet. Hagel har det också bjudits på. Nu skiner solen så det är en riktigt fin onsdagskväll.
Mer fart mamma, sa Ida. Därav den uppfordrande blicken. Vi var ute en stund på eftermiddagen och vad kallt det var. Vinden är isande.
Kvällens mat: räkgryta serverat med ris. En paprika, färsk broccoli, ett gäng körsbärstomater, purjolök, grädde, vatten, peppar och curry. Jag hade en påse färska oskalade räkor i frysen så jag kokade skalen och hade lite av vattnet i för lite mer fisksmak. Supergott!