Hanna

Dagens runda
Jag joggade en lugn runda på löpbandet före lunch. Ett sånt där pass där tanken är att bara hålla igång så det gick sakta. Sex långsamma kilometer. Jag tittade på filmen Wild med Reese Witherspoon i huvudrollen. Jag tyckte den var riktigt bra. Det är en självbiografi så jag är sugen på att läsa boken också.
 
Skottdagen
Så typiskt, när jag inte behöver gå upp så vaknade jag klarvaken. Det är alldeles för mycket som flödar runt i huvudet nu, pilateskurs, löptest och mycket på jobbet. Jag satte en deg men får se hur lyckat det blev då degvätskan nog var för varm. Det blir kompakta mackor...
Det är kallt och dimmigt idag så dagens träningspass kommer springas på löpbandet, det handlar mest om att hålla igång lite, några kilometer ska det bli. Inte ett löpsteg har jag tagit i helgen och det var så skönt att verkligen vila. 
Önskar er en härlig dag!
PS. Så himla roligt förresten att Alicia Vikander vann en Oscar i natt! DS.
Soluppgång
Jag kunde verkligen inte sova i natt, jag är så nervös inför löptestet och vill bara att det ska vara klart nu. Tänk om jag kunde sluta att noja sådant. Från en sak till en annan så blev jag så glad när jag åkte till jobbet imorse och jag fick se soluppgången. Ett tydligt tecken på att det verkligen går mot ljusare tider. Älskar det! Jag är hemma en sväng nu bara och lite senare ska jag åka tillbaka till jobbet och jobba kvällen med.
Igår dömde jag årets första match som domare, LFC spelade träningsmatch mot ett pojkar15-lag. Det var riktigt roligt att vara igång igen men det känns ju ringrostigt.