Hanna

31 december

På årets sista dag ska jag jobba. Börjar klockan sju. Idag får det bli en morgonpromenad för R har bilen. Ska bli skönt att röra lite på sig. Höll på att försova mig. Halv sex fick jag för mig att titta på klockan. Så då var det bara att skutta upp ur sängen.

Igår kväll var det några ungar som slängde ut smällare från balkongen. Tänk om någon hade fått de i huvudet. Vi ringde störningsjouren så sen slutade dem. Polisen hade inte tid. De hade viktigare saker att göra. 
                                                                 

                                                          image701  

                                                                 Så här ser jag ut idag.

♥ Linne HM
♥ Långärmad top Cherry tee
♥ Byxor HM
2007
Året lider mot sitt slut. Det har varit mycket upp och nergångar. Början av året var tufft, då hade man en alldeles nyfödd A samt en lite avundsjuk storebror. Hela tiden var det mycket och jag var ganska deprimerad. Men allteftersom jag kom in i allt det nya började jag också må bättre. Nu leker livet igen. Jag har fått ett jobb och jag har min underbara familj att luta mig mot när det känns jobbigt. Jag ser fram mot 2008 och allt vad som väntar.

image700

Favoriterna i garderoben är många. Det som blivit använt mest är den rutiga ullklänningen från HM, raka svarta jeans från HM, tunikan.

Manchesterkjolen köpte jag på HM när jag var gravid med A och tänkte sälja den på Tradera men jag ändrade mig och behöll den. Nu används den flitigt och jag är glad att jag inte sålde den. Sidenkjolen från Laredoute är också en stor favorit.

Skoletterna från Din Sko är så snygga och jag gillar dem massor. De grå stövletterna är nya och har bara använts två gånger men jag älskar dem allaredan. De var billiga (279:- på rea) och supersköna att gå i.

Sneakersen från Laredoute är också ett kap. Skulle vilja ha ett par till att ha på lager när dessa är utslitna men hur onödigt är inte det.

image698Cramberries Ode to my family, en av mina favoritlåtar under 1990-talet.
Söndag
                                                                  image697 

♥ Top HM
♥ Rutig klänning HM
♥ Strupmbyxor HM
♥ Knästrumpor HM
♥ Svart diadem HM