Hanna

Min skämslåt
Har ni en sån där låt som ni bara älskar men som ni tycker att det är lite skämmigt att gilla just den sången? En sån där låt ni kan hela texten och sjunger med för full hals när ingen hör er och aaaldrigg skulle erkänna att ni gillar just den? Jag har en sådan låt, nämligen Tove Lo´s talking body. Haha, nu är det ingen hemlighet längre när jag skriver det här...
Med min stränga krista uppfostran där Madonna, Michael Jackson mm var typ det värsta man kunde lyssna på är det kanske inte så konstigt att just den låten är min skämslåt, den som enbart handlar om sex.
Så låt höra, vilken är er låt?
Sista löprundan
I förmiddags sprang jag årets sista löppass. Det blev backintervaller uppför pulkabacken här hemma hos oss. När intervallerna var avklarade joggade jag och Rickard iväg i snön en stund, hur jobbigt som helst men med bra skor på fötterna så går det riktigt bra.
Om jag trodde att jag var klar när vi kom in så var det bara att glömma. Några styrkeövningar stod såklart på tur. Höga knän och lite släplöpning. Huvudfokus nu är explosivitet så det blir lite ensidig träning men det är det som behövs nu.