Hanna

Förmiddag på stan
Jag och Rickard åkte till stan i förmiddags för att fixa sista julklapparna och lite annat. Till Ida fick vi tag på det sista. Alexander är klar och så är det en grej till att fixa till Samuel. Älskar juletid! Så mycket mys och julhemlisar som gör mig prillig.
Roliga diadem och en härlig Rudolf med röda mulen-mössa. Rudolf-luvan vill jag ha på sista pilatespasset inför jul
Vi åkte till Rusta för att titta på julgrejerna. Vad händer då? Jag fastnar på träningsavdelningen så nu är hemmagymmet två vikter rikare: sex kilo och åtta kilo.
Och så en träningsmatta med härligt motiv. Kunde inte låta bli! Här kommer det bli många pilates och stretchpass gjorda. Appropå stretch, min stackars kropp har ballat ur fullständigt. Det känns verkligen att jag slarvat med rörlighetsträningen. Big no, no, alltså. Måste skärpa till mig!
Sorry suddig bild. Tycker det är så svårt nu när det är grått och det aldrig blir riktigt ljust att få till bra bilder. Visst är mattan fin!
 
I vårt kök nu med nya gardinerna från Rusta och så nya adventssjärnan. Stjärnan var hur knölig som helst att få ihop men till slut så gick det. Så här i juletid är köket lätt favoritrummet. Så mysigt och hemtrevligt.
På busfabriken
Egentligen så var jag för trött. Men barnen ville så gärna åka till Busfabriken. Så nu är vi här tillsammans. Jag sitter och läser lite pilates och bloggar. Jag har fått en stor längtan, att börja läsa teori igen. Jag tycker att den teoretiska kunskapen tappas snabbt. Inte rent praktiskt utförande eller hur jag ska "cuea" men med muskler, ledrörelser och så vidare. Så det behövs en repetition. Vi hörs igen ikväll!
 
 
Te och lite läsning
Oj vad trött jag är idag. Sovit dåligt i natt så bara barnen kommit iväg till skolan ska jag krypa ner en stund. Men det får bli en kort stund för ett av barnen ska till tandläkaren vid tio-tiden. Zzz...... Sitter och dricker en mugg te med lokalproducerad honung som Rickard fick i priskassen från Jätten Bule-löpet. Jag behöver äta något med men har ingen aptit just nu. Det är så kallt i köket att jag inte vill äta något som är kallt.
Varmt och härligt....
Igår kväll satte jag mig och läste lite pilates. Kom bara igenom introduktionen för sen blev det film istället. Jag upplever att jag behöver repetera en hel del. Jag och Rickard tränade även ett pass pilates tillsammans. Det kommer jag skriva mer om framöver.