Hanna

På hotellet
Vi är på fortbildning i Norrköping. Det har varit en lång dag med riktig korvstoppning. Om en stund är det dags för middag, jag är riktigt utsvulten så jag hoppas på att det något gott. Imorgon ska vi skriva regelprov men det är jag inte särskilt nervös över och sen efter det ska vi göra lite annat, bland annat praktisk domarträning.
Längs minnenas allé
När jag röjde i datarummet hittade jag farmors fotoalbum. Ett album med många fina bilder. På barnen, pappa, mamma, Marcus och jag. Det fanns helt fantastiska bilder på pappa och farmor och på mamma och farmor. Bilder som jag kände är för privata att lägga upp här. Lite sorgligt var det att bläddra i albumet, dels för att farmor inte finns mer men också för att albumet är halvfullt. att hon inte hann fylla det med fler bilder.
 

 
För en gång skull....
... är jag inte nervös inför löptestet. Dagens träningspass visar att jag är i riktigt bra form. Vi sprang 200m intervaller på bana och mitt löpsteg kändes lätt och ledigt. Visst blev jag andfådd mot slutet och kände av mjölksyra men det var inte värre än att jag kunde springa ändå. 12 intervaller blev det och hade garanterat orkat fler men det var kallt och jag fick lite ont i bröstet/lungorna av den kalla luften så avbröt av den anledningen.