Hanna

Perfect match


Så här vill jag se ut i sommar. Rackarns att jag beställde de där skorna i brunt. Svart hade varit perfekt. Men jag kan ju alltid skicka tillbaka dem och byta.

Bilder: Laredoute och  HM
Helg
Denna lördagen kommer spenderas på jobbet. Jag slutar först klockan 8 ikväll. Lång dag. Men helgerna brukar bara flyga iväg.

Vi satt och kollade på Jurassic Park 3 igår och åt en massa godis. Trevligt avslut på en bra fredag. Vi åkte iväg till stan och shoppade nytt bord till företaget. Så på måndag ska jag få ordning. Just nu upptar jag vårt matsalsbord. Säkerligen kommer jag rensa ut ännu fler pärlor. Jag har alldeles för mkt som jag inte vet vad jag ska göra något av. Sedan kan jag fylla på med nytt... :-)
Lämnade även in symaskinen så snart kommer jag kunna göra om en massa kläder som jag tänkt i flera år. Nåja, några månader iallafall.
Godmorgon
Fredag idag. Härligt. För mig innebär det dock att jag har en lång jobbhelg framför mig. Dock så hindrar inte det mig från att njuta av fredagen ändå. Planer för dagen är iallafall att åka till stan. Eventuell shopping av bord står på schemat. Jag skulle även vilja göra ett stopp på Lotta design och shoppa lite.... :-) Som om  jag behöver egentligen. Plockade ut lite igår som ska säljas på Tradera. Pärlor som jag varken vill eller har inspiration till att göra ngt av.Det armband som jag gjorde igår ser ut så här. Nickelfri kedja och sötvattenspärlor. Jag gillar färgkombinationen, ser ut som godis. Mums! :-) Vid intresse maila hannadesign@live.se. Det går även att få andra färgkombinationer.