Hanna

Deprimerad
Jag fick inte jobbet. Hela dagen har jag gått runt och varit jätteledsen. Jag angav två personer som referens som jag trodde skulle kunna lägga ett gott ord för mig men jag hade fel. De sänkte mig totalt. Blev jätteförvånad för jag tycker att det har fungerat bra. Nu vet jag inte vem jag ska ha som referens, eller rättare sagt jag har ingen. Lätt att få jobb då. Fy vad ledsen jag är, det har verkligen förstört min dag. Ska försöka rycka upp mig lite för jag och R ska titta på "Natt på museet" och dricka cola.

                                  image303
Drömmer
Jag har sovit urdåligt inatt. Jag bara drömmer en massa. Jag drömde att jag skulle döma en match som totalt urartade.  När jag vaknade var jag väldigt glad att jag drömde. Inte så kul med sådana drömmar. Jag ska börja döma damer div 4 i höst och jag är rätt nervös inför det. Det är väl därför jag drömmer så konstigt.

Idag ska vi köpa grus till akvariet så att vi kan sätta igång det. Akvariet är ett litet på 35 liter och ska stå i vårt sovrum. I vårt stora akvarium har vi en massa scalarer och de jagar ihjäl dvärgguramis som vi vill ha i det lilla. Hoppas att det fungerar bättre med det lilla.
Måndag
                                          image293

♥ Ljusblått linne HM
♥ Vit klänning Gina Tricot
♥ Röd kofta HM
♥Svarta leggings
♥ Röda sandaler Soft Grey