Hanna

Pasteller
 
Jag är en riktig pastellmamma egentligen. Rosa, blått, gult, grönt, you name it. Jag kan falla som en fura för rosa plagg och jag har ett par rosa ballerinaskor från Laredoute i garderoben som jag knappt använt pga att det inte känns som jag. Vilken tur då att det finns så mycket pastelligt till små töser i vår. De övre plaggen är från Kapp Ahl (har beställt dem, de borde dimpa ner i brevlådan imorgon) och de nedre är från Lindex. Funderar på att beställa dem med. Så fint i vår och så ett par sandaler till.
 
Hur vill ni klä era barn i vår? (Kommer göra ett liknande inlägg med plagg till pojkarna).
 
Utomhus
Det har börjat låta konstigt om löpbandet så idag körde jag årets första löprunda utomhus. Det var riktigt jobbigt att springa i motvind och uppförsbackar. Blodsmak i munnen och tung i huvudet var känslan. Jag längtar till kondtionen är på topp igen, jag inte är förkyld och solen skiner. Peppande va? Skönt iallafall att ha dagens träningspass avklarat.
 
 
 
Godmorgon
 
Min fina Samuel som blivit så stor. I trean går han nu och älskar att räkna matte men får rycket på oss när vi ber honom göra sina läxor.
 
Jag önskar mig en natt med ostörd sömn. Jag är så trött! Ida var klarvaken mellan tre och fyra och vägrade somna om. Zzzz..... Idag jobbar jag men börjar först vid fyra.
 
Efter personalmötet igår satte jag mig i kyrkan och pluggade lite tills körövningen började. Jag fick mycket gjort. Det gick bra att sjunga trots att jag var så hes. Idag känns det okej i halsen. Nu är det bara förkylningen som ska försvinna också.
 
Ha en toppendag!