Hanna

Stickat
En mysig tjock polotröja står på önskelistan då jag är så frusen. Den här från HM ligger högt i kurs just nu. Ska spana in den i butik. 
Torsdag
Idag har jag känt mig allmänt risig. Så där som det känns när man håller på att bli sjuk men det vill inte bryta ut ordentligt. Jag gillar inte den känslan. Hellre bli sjuk och vara dålig ett par dagar och sedan är det bra än när man går runt och känner sig risig flera dagar och ibland veckor. 
Jag har alltså inte gjort särskilt många knop idag. Ikväll sover Samuel över hos en klasskamrat för första gången. Han är van vid att sova borta eftersom han åker till sin biopappa varannan helg men han har aldrig sovit över hos en kompis. Han börjar verkligen bli stor nu, 10 år fyller han i december. Tänk att jag snart varit mamma i tio år. Känns helt overkligt och fantastiskt. 
Har ni haft en bra dag?
 
Hos mormor och morfar
Idag har vi haft en härlig dag hos mina föräldrar. Ätit god köttgryta och bara umgåtts. Det var länge sedan vi sågs allihopa så här. Det är så svårt att få ihop det då vi haft fotboll och jag jobbar helg osv. Det kommer så mycket emellan hela tiden. Men det var roligt att ses igen. 
Ida har idag lärt sig säga morfar, "voffaj" var hennes sätt att säga det på. Stolt morfar så klart. :-)