Hanna

Nattning
Det är ett helt företag när Ida sa nattas. Dels vill hon ha sina älskade apor, den ena har hon gett namnet lillasyster och den är viktigast. Hon vill ha välling och sin napp. Jag säger god natt och sen börjar det: "mamma, ja ha boll", hämtar bollen. Då kommer hon på att hon ska ha sin lilla bil, som tur är ligger den redan i sängen. Det är inte det lättaste att hitta det hon vill ha i vårt hav av leksaker. Det sista hon ville ha ikväll var sin teckning som hon gjort på dagis. Fullt i sängen ska det vara....
 
Tisdag
Cykelturen i morse var svinkall, behöver bättre vantar. Men det var samtidigt skönt, jag kom till jobbet pigg och klar i huvudet. Jag gillar verkligen cykeln det går undan i jämförelse med den gamla. Jag är lite knäpp men jag tävlar lite i huvudet mot andra cyklister. " Hon ska inte få komma om mig"  kan jag tänka. 22km cykling avklarat idag. Det var dagens träningspass det.
Har ni också märkt det att tomaterna inte mognar i år? Det är likadant på jobbet, eller där har de mognat men väldigt långsamt. Märkligt är det.
Kvällsmat: kyckling i ugn med bacon, kalkon, svamp (färska champinjoner, taggsvamp och olika soppar), massor med ost och massor med grädde. Hemgjort pizzasallad och ris till. S.Å. G.O.T.T
 
Kallt
Det kommer bli en kall cykeltur idag, -0,4 grader. Funderar på om jag ska sätta på mig ett par byxor till men nej, det får vara. Det får räcka med mössa och vantar. Om mössan får plats under hjälmen vill säga men det tror jag inte. Jag sticker till jobbet, jag har en lång dag framför mig, slutar först fyra. Hoppas ni får en riktigt härlig dag. Det ska jag ha!