Hanna

30 november
Månadens sista dag har först tillbringats på jobbet. Det var inte min dag. Tänkte baka sockerkaka och gjorde för mycket smet till formen så det rann över. Nästa grej som hände var att jag öppnade luckan för tidigt och då sjönk kakan ihop. Men det slutar inte där, råkar bränna mig på handen när jag skulle ta ut en plåt, tappade kakor i ugnen då bakplåtspappret åkte iväg och så lyckades jag bränna en plåt med kakor. Som tur var slutade det där och det blev inte fler missöden.
När jag slutat var det att snabbt åka hem och hämta kläder och sen åka iväg på årsmöte med domarklubben. Vi skulle ha tacos så det var lite att förbereda och jag pratade med en i styrelsen om mitt dömande. Återigen blev det prat om damfotbollen och nu kom vi överens om att han ska se mig i en match och så fattar jag ett nytt beslut efter det. Han ser verkligen potential i mig vilket är jätteroligt. I alla fall så var det en trevlig kväll och det var roligt att träffa domarna utanför planen.
Inför första advent
Efter träning och Alexanders simskola bakade vi lussekatter och pepparkakor. Skönt att ha det klart till första advent. Fick tipset av en kollega att blanda saffranet i två ägg och låta det stå och dra en stund för att det inte ska bli så torra lussekatter. Hoppas att det hjälper. Smakade en ikväll och den var riktigt god. Tog 3g saffran till en liter vätska, tycker det ska smaka mycket saffran.
 
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, känner mig lite spak efter träning och allt pyssel idag. Sov gott!
 
Segt som kola
Usch vad tungt det gick att träna idag. Det stod fem kilometer på 25 minuter på schemat fast i intervall Trots sällskap var det så tungt och jag hade ingen energi. Jag tror det var en kombination av att ha sovit dåligt och inte ätit så mycket under veckan. Kroppen är van vid betydligt mer kolhydrater att träna på. Men jag tror det blir bra bara jag vant mig. Jag måste ge kosten en chans så jag kan nå mina viktmål. Med enbart löpning kommer jag ingenvart.