Hanna

Önskelista
I vårt sovrum är det en ful grå tapet och trasig tapet i ett hörn samt extremt dåligt gjort underarbete. En vinröd fondvägg är som kronan på verket. Fruktansvärt med andra ord. Vi har tänkt att vi ska sätta vår egen prägel på huset snart men vill vänta till barnen slutar rita på väggarna vilket de ibland frestas att göra. Jag skulle vilja ha en tavelvägg med många fina bilder på familjen, de fina tavlorna med budskap, ett helt gäng med kuddar i sängen och mysiga plädar.
Mysig söndag
Dukat med Thomaståget, Ida älskar de filmerna och vill se dem gång på gång.
Det blev ett litet kalas med en av Idas bästa vänner från förskolan (Juni) och så kusinen Wilma. Det blev så
lyckat och Ida var så glad!
 Pyssel med nya pysselådan som Ida fick av Wilma. Det fanns massor med roliga grejer som lera, kritor, "stämplar" av skumgummi som man kan göra en massa figurer med. Kvällen avslutades med söndagsmys med barnen. Nu ligger barnen i sina sängar. Ett bra avslut på veckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Första advent
Då var första ljuset tänt i adventsljusstaken. En månad kvar av 2014 och jag tycker det var nyss som jag var hemma hela sommaren och njöt av ledighet. Idag ska vi ta en promenad bort till pizzerian och äta lunch där och sen kommer kusinen och ett barn från förskolan hit och vi ska kalasa lite för Ida. Hoppas ni får en bra dag!