Hanna

Första advent


Idag har vi varit på stan och köpt lite smått och gott. Tagit fram adventsljustakarna så nu är det adventsstämning här hemma. Mysigt! Jag är sugen på pepparkakor så imorgon ska jag köpa pepparkaksdeg och baka med barnen. Tänk, imorgon är det 1 december och bara 23 dagar kvar till julafton. Jag ska jobba på julafton 7-14, tänkte ha tomteluva och flätor i håret. :-) Det uppskattar de äldre.
Ett litet inlägg

Kan inte låta bli bloggen helt men inspirationen vill inte infinna sig. Jag kommer inte sluta blogga helt, kommer ngt inlägg då och då.

Idag har vi iallafall varit på stan och handlat födelsedagspresenter till barnen. Samuel fyller ju i december och Alexander i januari. Bra planerat... :-) Det är så roligt att köpa leksaker. Samuel älskar dinosaurier och Alexander är fascinerad av allt som har med lastbilar, traktorer och grävmaskiner att göra.

Resterande dag kommer tillbringas framför tv:n med en pizza, fotboll och pärlpysslande. Var in på Lottadesign och köpte lite nytt. Jag funderar på att starta en till blogg där jag lägger upp alla smycken. Det är så tidskrävande bara..

Hoppas att ni får en toppenlördag!