Hanna

Nyårsafton
Den här grå dagen har jag startat med ett pass på crosstrainern och med näsan i skolböckerna. Jag kör med taktiken att läsa 30 minuter och sen ta en kvarts paus och göra något annat. Det fungerar riktigt bra. Passar nu på att skriva ett inlägg. Årets sista dag kommer tillbringas med att mamma kommer hit på lunch och sen jobbar jag kväll. Efter jobbet hämtar jag svärfar och svåger och så firar vi in tolvslaget.
Vad ska ni göra idag?
Godmorgon
Jag har haft samma gröna gardiner i köket länge (förutom nu i jul) och är sugen på vitt. Vitt i kombination med grönt känns vårfräscht efter allt rött som varit uppe  nu i jul. Jag är trött på julen nu och vill plocka bort allt men tänkte vänta till nyår.
Måndag igen  och ny vecka. Jag har tre arbetsdagar framför mig nu och vill helst vara ledig. Appropå ledig, funderar på att vara lediga hela nästa sommar med barnen. Eftersom att vi båda började jobba så tidigt har vi massor med föräldradagar kvar och vi planerar att ta en månad föräldraledigt utöver semestern. Tänk en hel sommar med barnen, vad mycket skoj vi ska hitta på tillsammans. Vi har tänkt att inte göra någon längre resa nästa sommar utan göra utflykter hemma. Tycker inte man behöver åka långt varje år. De senaste somrarna har det varit Idre, Gotland och Legoland.
Hoppas ni får en härlig dag!
 
 
Kalassöndag
Vis av förra årets kalas för Samuel gjorde vi saker och ting lite annorlunda idag och vad mycket bättre det blev och det var inga barn som var ledsna över hög ljudvolym, godiset räckte och allt blev bara jättebra. Samuel var nöjd och sover över hos sin bästa vän i natt. Bara ett kalas kvar nu och sen blir det lugnt till i april när Rickard fyller.