Hanna

I regnet
Jag ska springa löptest imorgon kväll för den högre nivån så jag har vilat från träning både igår och idag. I eftermiddags följde jag med Rickard till löparbanan. Han skulle springa FIFA-löptestet för skoj skull. Under tiden han sprang så powerwalkade jag varv på varv. Det regnade verkligen småspik och blåste. Svinkallt verkligen men jag fick ihop några kilometer så musklerna i kroppen är väckta. Det kändes skönt att gå i lite högre tempo än vad det blir på jobbet.
 
 
Lilla minitonåringen
Ibland får man roliga kommentarer av barnen. Som härom morgonen när jag skulle väcka Ida.
-Godmorgon Ida, dags att vakna.
- Jag vaknar om du sticker härifrån.
Min stackars kropp
Jag har en app på telefonen där jag loggar allt. Igår tittade jag över sammanfattningen för att se hur jag ligger till näringsmässigt och upptäckte att jag ligger på ett stort underskott av proteiner. Det enda som var ganska bra var fettintaget och det kan jag tacka alla nötter och frön för. Här har jag alltså svaret på varför det inte har spelat någon roll vad jag har ätit så har jag varit hungrig ändå.
Det här är såklart inte bra. Särskilt inte för mig som tränar i stort sett varje dag. Redan igår gjorde jag ett extra proteinrikt mellanmål och på den banan fortsätter jag idag. En shake med proteinpulver och spirulina och två ägg och så en nicecream gjord på avokado och banan + kiwi som topping. Mellanmålet är redan förberett, en chiapudding som jag spetsat med en (stor) skopa proteinpulver. Det svåraste tycker jag är att få i mig rätt mängd kolhydrater eftersom jag inte äter pasta och bröd. Tanken på att utbilda mig kostrådgivare/hälsocoach kommer närmare kan jag säga.