Höstönskningar

Såg en önskelista idag som handlade om vad som skulle shoppas nytt till höstgarderoben. Fick då en spontan tanke och jag vill istället prata om mina önskningar inför hösten. De handlar inte om ytligheter, de handlar istället om mående, det som jag tycker om och som ger mig lycka. Det som på något sätt är beständigt och kan skapa vackra minnen. Jag drömmer mig väl bort särskilt mycket idag efter en intensiv vecka med inte så mycket tid för det som ger mig energi.
Mina önskningar för hösten!
💛 Familjetid - Längtar efter att göra någon skojig utflykt med familjen igen.
💛 Upplevelser - något jag drömmer om är att uppleva hösten på Gotland. Det blir nog inte i år men gissa om det skulle ge mig energi.
💛 Sol och vackra höstfärger. Det regniga vädret och blåsten kan ju göra vem som helst nere. Jag behöver solen och ljuset.
💛 Mer sömntimmar - nu när det är mycket på jobbet behöver jag sova ut mer. Tycker dock det är tråkigt att krypa ner i sängen även om jag älskar att sova.
💛 Pilates! Bara en vecka kvar nu till min kurs och då kommer jag komma tillbaka till rutinerna igen. Vet hur viktigt det är för mitt mående. 
1 Ibod11 - Ingrid:

skriven

Jag håller tummarna för att fyra av dina fem höstönskningar ska slå in i år. Gotlandshösten kanske du kan få uppleva nästa år.

Kommentera här: