Hanna

Snölek
Jag tog med mig barnen ut en sväng till pulkabacken. Alex älskar att åka pulka men Ida gillade inte att få snö i ansiktet så hon tappade humöret alldeles och ville gå hem. Jag och Alex gick ut en timme och åkte tillsammans efter maten. Det är inte så dumt att han fick lite egentid med mig. Det är något som är viktigt att alla barnen får all uppmärksamhet och inte behöva dela den med syskonen.
Vi byggde två snögubbar också. Cocktailtomater till ögon och morot till näsa. Kul att bygga men den stora gubben har rasat nu. Den var inte så stadig.
 
 
Lördag
Idag blir det långkok: köttgryta gjort på nötytterlår.
I natt kunde jag inte sova, men det är alltid så när Rickard inte är hemma. Jag känner mig pigg ändå och har satt en deg. Det blir tekakor och så har jag förberett lunchen. När tekakorna är klara tänkte jag och barnen gå ut till pulkabacken. Vi har två rejäla backar på baksidan så vi behöver inte gå särskilt långt. Det har snöat hela natten och med tanke på det omväxlande varmt/kallt-vädret vi har så är det bäst att passa på. Hoppas ni får en härlig dag.
Fredag
Sista helgen i januari och det känns inte helt fel med att avsluta den med en treledighet. Jag har pluggat ganska så ineffektivt men det tänkte jag ta igen ikväll när barnen sover och Rickard jobbar. Jag har börjat skriva lite på kompletteringen: hur jag har tänkt kring mina referenser och vad jag gjort för att hitta material. Ett tempopass på löpbandet har det blivit också. Det var jobbigt men sprang längre i den farten än vad jag brukar så jag är nöjd.
Jag tänkte förbereda lite mat nu och sen är det läggdags för Ida, hon har åkt på en förkylning så energin är inte på topp. Hoppas ni får en mysig fredagskväll.