Hanna

Fotbollslördag
Efter att mamma åkt hem så tog jag med mig barnen ut och kollade på fotboll. Rickard hade gett mig i uppdrag att kolla en av sina domare och efter det så observerade jag en av mina damer också. Jag missbedömde vädret helt så både jag och barnen hade alldeles för mycket på oss. Särskilt när vi var på arenan där det inte kommer in särskilt mycket luft heller. Luften blir ganska stillastående.

Kvällen tillbringades i soffan med barnen, godis och Ensam hemma 4. Nu väntar jag bara på att Rickard ska komma hem. Han är saknad!!
Fredag
Bilderna är från Ölands djurpark förra året. Marcus är fotografen, är okej va att jag lägger ut bilderna?
I eftermiddag har min bror och mamma varit hos oss. Vi har sjungit lite då vi ska sjunga på sommarfesten på mitt jobb tionde juni, ätit fruktsallad med färsk ananas i (åh så gott det var, det blev riktigt friskt!). Då Rickard inte är hemma så är min mamma här och ska sova över. Skönt att slippa vara själv då jag inte alls vill vara det just nu.
Jag har även assisterat i herrar division 4 ikväll. Det var ett toppmöte, båda lagen låg på samma poäng så det var mycket känslor och kamp. Däremot så var inte tempot så högt men det var en rolig match. Vi var bra!
En underlig känsla
Det känns så konstigt att jag är klar med skolan. Mest är jag glad men samtidigt känns det så konstigt. Det är tomt. Att jag inte kommer sitta i skolsalen med mina klasskamrater och lyssna på glädjehistorier, men även om saker som är under all kritik. Att inte få dela med sig av sina kunskaper på skoltid. Nu har jag en annan uppgift att dela med mig av mina kunskaper, det riktiga förbättringsarbetet börjar nu. Så spännande att se var det kommer sluta, leda är ett bättre ordval. Det här är ett arbete som bara kan bli bättre och bättre, vi är aldrig fullärda!