Hanna

Vårkollektion 2010


 

Så här ser min vår och sommarkollektion ut för 2010. Jag är mycket nöjd. Jag har använt mycket sötvattenspärlor, glaspärlor, lampwork och halvädelstenar. Ser du något du gillar? Tveka inte att skicka iväg ett mail. Vissa av halsbanden är ännu inte inlagda på hemsidan men de går att beställa ändå.

Kolla även in mina traderaauktioner.
Bilder att inspireras av

 
Acne

 
Donna Karan

 
 
Lanvin

Vårkollektionen hos de stora designers är en salig blandning av: romantiskt, rockigt, elegant. Starka färger som rött, grönt, blått och orange är dominerande samtidigt som lite blekare färger också är representade. Att leka med mönster och former fortsätter att vara en stor trend. Tex Givenchy och Marc Jacobs.

För min del blir det mycket kjolar och klänningar, högklackade skor. Jag har mina favoriter i garderoben som kommer hänga med ett tag till. Jag ska gå igenom min vårgarderob framöver och se vad jag behöver satsa på. Skor behöver jag definitivt inte. Men känner jag mig själv rätt så kommer det bli några nya par. Jag har ett par ballerinas från HM:s samarbete med Jimmy Choo och ett par ballerinas är på väg från Asos. Så det behöver jag inte som sagt.

 

Bilder: style.com och privata