Hanna

Godmorgon
Tack snälla för alla peppande kommentarer i inlägget "inte som andra". Det betyder mycket att du tar dig tiden att skriva några rader.
 
Jag gick och la mig tidigt igår kväll, innan tio. Var inte alls på humör. Skönt var det att sova ordentligt. Idag ska jag springa de där intervallerna. Igår fick jag en impuls och bjöd hit Elin och Lukas så vi hade en mysig kväll. Det är så skönt med vänner man kan umgås med där det inte gör något att det blir tyst utan man kan sitta och vara tysta tillsammans utan att det blir obekvämt. Jag är så glad att vi hittat varandra. ♥
 
Men innan det blir träning ska jag iväg och jobba mellan 8-14. Jag tog ett extrapass och det är välbehövliga pengar. Vad ska du göra idag?
 
Kramar♥
Inte som andra
Jag har alltid känt mig lite konstig och annorlunda. Jag säger saker som andra inte skulle säga och gör tokiga saker. Idag pratade jag med en person om en massa saker och helt plötsligt så bara säger jag att jag inte är som alla andra. Och det höll h*n med om. Så nu går mina tankar varma. Ska jag ta det positivt eller negativt, jag vet inte. Inte känns det bra iallafall, fast jag vet det själv.
 
Jag är inne i världens svacka och tänker inga vackra tankar om mig själv. Det är alldeles för mycket som hänt som sätter griller i huvudet på mig... Trots allt positivt så är det det negativa som får fokus. Skärpning Hanna!!!
 
 
En outfit från en regnig dag tidigare i somras.
En tavla
 
Så här gjorde jag:
 
Först målade jag hela canvastavlan med vit hobbyfärg och lät det torka under natten. Sedan valde jag ut ett fint foto som jag gjort om till svartvitt och sedan skrivit ut. Där jag ville sätta fotot målade jag ett extra tjockt lager med färg. Jag klippte ut bilden och la den med baksidan upp i färgen och lät det torka under natten. När det torkat blödde jag pappret och tog en handduk och gnuggade bort pappret. När det var klart så valde jag ut lite fina blommor och papper att dekorera med.