Hanna

Hur vet man att man har valt rätt när folk har så mycket åsikter runt omkring?
Ja som rubriken lyder, det här är något som jag funderar över ikväll. Hur vet jag det, att det jag valt är rätt? För mig är det enkelt att svara på. Enklare än vad jag trodde. Insikter sköljer över mig hela tiden och fyller mig med ett lugn, ett lugn som gör att vad andra tycker och tänker spelar ingen roll.
Så här vet jag att jag valt rätt
- Det jag vill utgår från att hjälpa andra människor. Hur kan det vara fel?
- Tanken på det ger mig en bra känsla i magen och jag fylls med glädje.
- Jag vill det så mycket att tårarna bränner bakom ögonlocken när jag tänker på allt som finns inom räckhåll. Frihet, tid, hälsa och balans.
Det är lätt att falla in i mönster av grubbel, tvivel och att låta negativa personer få för stort utrymme. Men vad spelar det för roll egentligen, så länge jag vet att jag valt rätt! Återkommer till citatet jag skrev häromdagen (som Jenniefer lärt mig) "vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra". Med de orden önskar jag er en godnatt. Imorgon blir det att kliva upp tidigt. Verkligen supertidigt.
PS: Bilden är på Josefine, hon hade en affärspresentation. Precis som alla de andra tjejerna jag träffat genom det här jobbet, en superinspiration. DS
En dokumentär om hälsa
Jag funderar ofta över olika saker vad gäller kost. Hur man egentligen bör äta för optimal hälsa. Det finns så många olika sätt att tänka. Men för att ett exempel så hävdar många att man inte behöver kosttillskott så länge man äter en varierad kost. Jag läste dock att man behöver äta 7(!) tallrikar frukt och grönt varje dag för att få i sig alllt man behöver. Jag ska se om jag kan hitta en referens på det. Iallafall så såg jag en mycket spännande dokumentär idag på Netflix som jag blivit rekommenderad att se. Food Matters heter den. Den handlar om hur stor betydelse maten som vi äter har för kroppen och vår hälsa. Inte bara nu utan även om hur det vi äter idag påverkar oss i framtiden. Dokumentären fokuserade på vitaminer och mineraler. Vilken betydelse det har vad gäller att hålla sig frisk och att ge kroppen optimala förutsättningar när det kommer till att undvika sjukdomar. Efter att ha sett den här dokumentären kan jag säga att jag kommer bli ännu mer noggrann med vad jag stoppar i mig och jag kommer definitivt inte sluta med min aloe vera eller mina kosttillskott.
En solig söndag
Idag var jag och familjen i kyrkan och efter mötet åkte jag iväg till Sofia en sväng. Vi åkte först ut till Tornby för att fixa ett par saker och så gick vi in på Åhléns där jag impulsshoppade en liten ljuslykta och ett luciatåg. Lite tidigt kanske, haha, men jag har haft sådana julkänslor den senaste veckan och på tisdag är det iallafall första november. Snart får man gå all-in. Jag och Sofia gick iallafall en promenad i det härliga höstvädret. Klarblå himmel och knappt ett moln. Sofia berättade sitt förslag på intervaller som vi ska springa på tisdag och utan att avslöja för mycket kan jag säga att det kommer bli riktigt jobbigt, hehe. Men jag är inte den som fegar ur!