Hanna

Där Ida sover

 
Framöver kommer vi göra om vårt datarum till Idas rum. Men till dess sover hon inne hos oss. Idag plockade jag fram foton, och Idas fotavtryck samt tavlan som mormor sytt till henne. (Alla barnen har en varsin tavla där det står födelsedatum, längd och vikt.) Det har sett så tråkigt ut och i väntan på hennes rum gjorde jag hennes del lite personligare.
Onsdag
 
Underklänning Ester Elenora, kofta Laredoute och byxor från Vero Moda. Nästa projekt blir att sy in byxorna. De sitter lite löst vid knäna och det gillar jag inte.
 
Godmorgon! Gick och la mig tidigt igår kväll och det var tur för Ida har vaknat tre gånger i natt och haft svårt att somna om. Hon är som mig med sömnen, När jag var bebis hade jag också svårt att sova på nätterna. Idag blir det jobb mellan 8-13 och i eftermiddag måste jag komma igång med mitt träningsschema. Det är inte klokt vad man slöar till när man inte längre måste hålla sig i form mellan matcherna och heller inte har några tävlingar att träna till. Men om jag ska nå mitt mål på 22 minuter på femman så är det skärpning som gäller. Är nere på 27 nu så det är inte jättelångt kvar. 
 
Hoppas ni får en härlig dag!
Tisdag
 
Några bilder från idag. Jag har bakat, städat och så har kusinerna varit här. De stora barnen röjde för fullt och vi satt i köket och pratade. En mysig dag helt  enkelt. Jag tänkte krypa ner i sängen med laptopen i knät. Godnatt och sov gott.