Hanna

Pilates+48
Vad kan menas med rubriken, Jo det ska jag berätta för er. Det är dagens träningspass. I förmiddags så blev jag sugen på att köra lite pilates. Det blev Mari Winsors Accelerated Body Sculpting. Det är lätt att tänka att pilates är väl ingen bra träning alls. Att ligga och sprattla på golvet kan väl inte vara så jobbigt. Eller? Det är jättebra träning för hela kroppen så jag tänkte börja med att göra det  i alla fall ett par gånger i veckan.
Ikväll var Rickard, jag, Laura och Marcus funktionärer på kvällens löptest. De som skulle springa var uppdelade i två grupper, en tidig och en sen och jag ville vara med och springa. Jag var inställd på att köra med första gruppen och sen om jag var pigg även springa med den andra. Döm om min förvåning att jag orkade springa alla intervallerna med båda grupperna, dvs 48 stycken. Mitt problem med flåset sitter helt klart i huvudet. Ett mycket bra träningspass. Frågan är om jag kan gå imorgon...
Min lediga dag
Ni får hålla tillgodo med en dålig mobilbild då batteriet i kameran tog slut precis när jag skulle ta bilden. Jag har passat på att ta igen lite sömn så här på min lediga dag men vill inte sova bort hela dagen så har nu druckit te och ätit några skorpor. Tänkte surfa runt lite en stund och sen ska jag läsa boken ovan. Jag har precis betat av Twilight-serien och vill läsa något annat. Jag har aldrig läst något av Mons Kallentoft men jag gillar början, den verkar lovande. Har ni läst den? Jag är en riktig allätare och läser det mesta, deckare, chiclit, självbiografier med mera.
 
Måndag
God morgon måndag och ny vecka igen, sista i mars. Jag jobbar några timmar idag och sen tar jag ledigt efter helgen. Jag känner mig ganska pigg ändå trots att jag och Rickard låg och pratade lite för länge igår kväll. Ikväll ska jag till Åtvidaberg och döma match som assisterande. Det var några dagar sedan nu så jag är väldigt sugen på att ge mig ut på plan igen. Hoppas att ni får en bra dag.
Kikade i arkivet, 30 mars 2012, då var det fredag och Ida var så här liten.