Hanna

Idag har jag


Bakat pepparkakor med pojkarna. Madde och brorsan hjälpte också till.Stansat ett halsbandMyst med Ida.Önskelista


Det finns så mycket fint i butikerna till barnen. Det här får tomten gärna komma med till barnen. Den marinblå klänningen har jag klickat hem. Finns bara kvar i storlek 56 och jag föll pladask. Jag har alltid trott att Kapp Ahl är mycket dyrare än HM och Lindex men på bebiskläderna är det ungefär samma priser.

Svarta jeans HM
Vit kofta Lindex
Jeans Lindex
Grå kofta Lindex
Bebiskläderna är allihopa från KappAhl
29 november


Idag är det strålande sol ute men det blåser så det är inget vidare skönt. Vi har varit iväg och storhandlat och även fixat julklappar. När vi ändå var ute i Tornby så hämtade jag ut byxorna till lilltösen. Storlek 56 men det kommer dröja ett tag innan hon kan ha dem. Om hon inte börjar växa väldigt fort vill säga... 

Igår var vi hos vänner och åt nybakta lussekatter och drack glögg och hade en toppenkväll. Den här tiden som kommer nu är så mysig. I eftermiddag ska jag baka pepparkakor med pojkarna. Det blev ju inget av det igår, de ville hellre titta på film.

Utvecklingssamtal på dagis har vi idag, det ska bli spännande att höra hur det går för honom och senare kommer en kompis hit.

Hoppas ni får en bra dag!