Hanna

Valborgsmässoafton
Tillbringas hemma med R, en skål godis, Loka och Twilight. Kände lite för att återinviga min "porslinsklänning". Jätteskön och snygg! Såg Twilight igår ensam och den är jättebra. Fast jag tycker att boken är mkt bättre. Brukar ju vara så för det mesta... Men jag gillar den ändå.

 Solen lyste in genom fönstret.

 


Tidigare idag var vi ute i skogen och sprang fem kilometer. I uppförsbackarna tränade jag på att spurta och i nerförsbackarna lät jag benen bara rulla och litade på att jag inte skulle trilla. Underbart härligt. 
Godmorgon
Jag ska snart åka iväg till jobbet. Eller rättare sagt promenera. Jobbar till ett och sedan är jag tre dagars ledig. Ska bli skönt. Strålande sol kommer det bli idag också. Underbara vår.

Fy vad tråkig min blogg blivit. Har inget att skriva om när jag inte bloggar om kläder.... Vilket känns lite tråkigt. Får hitta på något...

Hoppas ni får en bra dag i solskenet.
VAB
Är hemma och vabbar idag. Samuel har haft feber i natt och sovit dåligt. Just nu leker han i sitt rum och jag ska försöka att jobba lite ändå. Göra reklam för min hemsida är planerna. På fredag är det ju första maj och då startar försäljningen av mitt månadssmycke.Kom igen och  beställ!