Hanna

Hemma bäst

Idag har varit en tuff dag psykiskt. Men så är det i mitt yrke och det är bara att bita ihop och vara professionell. Det är skönt att vara hemma iallafall. Jag har verkligen gjort mig förtjänt av min tredagarsledighet. Jag har bestämt mig för att jag fortsätter blogga, men kanske inte varje dag. Bloggen är lite som en bebis som jag inte bara vill stänga ner.

Det har varit högsommavärme idag och jag hoppas att det håller i sig ett tag. Jag har ju inte fått njuta av solen. Vi hann inte ens ta våra entimmes-raster idag som vi har rätt till.


Imorgon ska jag jobba hemma och försöka njuta av solen. På kvällen har jag match i Vreta Kloster. En distriktsmästerskapsmatch så den gäller lite. Vinna eller försvinna. Har aldrig haft någon sådan match så det blir verkligen en utmaning.


Kanske skulle börja med mina egopics igen.

Fint idag också
Igår satt vi ute så mycket det gick mellan alla sysslor. Så varmt och härligt det var. Ser ut att bli lika fint idag. Underbart! Jag hoppas verkligen att solen stannar även i veckan när jag är tredagarsledig. Det ska bli så skönt att bara vara hemma några dagar. Jag är ganska trött nu.

 

Nej vet ni vad, tror jag lägger ner bloggen. Jag har ingenting att skriva om.
Härliga helg
Här är det strålande sol och 10 grader varmt. En härlig början på helgen. Synd att jag ska jobba hela helgen. Men vi kan ju sitta ute när det är lugnt och njuta av solen. Jag tänkte springa en runda på rasten också. Igår hade jag vilodag så nu är det dags igen.
Igår blev det traditionellt fredagsmys med godis och film. Vi såg Irene Huss- Eldsdansen. Helt ok film. Somnade i från slutet. Som vanligt... :-)

Nu ska jag kika in lite bloggar innan det är dags att åka till jobbet. Tar cykeln idag.