Hanna

En stretch alla löpare borde göra
Jag sprang tempoträning på löpbandet idag. 18 minuter i fem min/kilometer-tempo. En fart jag som jag tycker är helt gräslig.Tempoträning är gräsligt över huvudet taget. Skönt att ha det gjort för den här veckan. Innan löppasset så letade jag upp ett pilatespass med fokus på det jag lärde mig på modulerna i lördags. Basövningar som är grunden för att kunna göra ännu svårare övningar. Det är viktigt att inte hoppa över basen.
 
Jag tänkte även tipsa om den här stretchen. En stretch som jag rekommenderar alla löpare att göra. Den stretchar baksida lår och ökar rörligheten i ryggen. Andas ut när du sträcker ut benen, andas in när du sänker. (Trodde jag klippte bort början men det gjorde jag visst inte....)
 
En effektiv morgon
Godmorgon! Jag har varit uppe sedan kvart över sju och pluggat pilates. Jag har gått igenom övningar teoretiskt, tittat på en Basipilatesklass och läst om andning och pilatesprinciper. Nu tänkte jag ta en bloggpaus och kika in hos er. Sisådär en kanna te har jag druckit och mer lär det bli. Jag önskar dig en härlig dag så hörs vi senare.