Hanna

31 maj
 
Nu har snart en vecka gått igen och imorgon är det 1 juni. Det är inte klokt vad fort det går. Ikväll har jag dömt match som assisterande. Det var riktigt härligt väder, strålande sol och över 20 grader. Vi hade observatör på matchen ikväll och vi fick bra kritik så det var kul. 
 
Nu ska jag släcka ner här, imorgon är det dags för match igen så jag behöver ladda med sömn. Godnatt. 
Perfekt kväll
Igår kväll var vi först på sommarfest på skolan och träffade Alexanders nya fröknar. Det var även lite loppis där så v fyndade enn BRIOspis till Ida för bara 20 kronor. När vi kom hem passade vi på att grilla och barnen lekte. Till efterrätt åt vi rabarberpaj. Mmm, så gott det är. Det var verkligen en perfekt kväll, varmt och solen sken från en blå himmel. Underbart!
 
Onsdag
 
Nytt i garderoben är denna snygga kjol från River Island. Blir perfekt med ett vitt linne och klackar. 
 
Den här dagen startade med ett mindre psykbryt då jag skulle skriva mer på min examinationsuppgift men filen gick inte att öppna. Av någon anledning har filen blivit skadad. Som tur var så hade jag kvar ett ex i papperskorgen på datorn från när jag la över filerna på ett USB-minne. Snabbt återställa den filen, dubbelklick och yes, den gick att använda. Fick bara skriva om en del av det som jag skrev igår. Men det är ingenting mot om jag hade blivit tvungen att skriva om hela arbetet. Jag blev verkligen lättad. 
 
Ni är ett gäng från Linköping som kikar in här. Kan ni inte berätta vilka ni är. En del av er har jag koll på men inte alla. 
 
Ha en toppendag. Nu ska jag återgå till plugget och i eftermiddag blir det familjemys innan jag drar till Åtvidaberg för att döma en p14match.