Hanna

Materiell lycka
Materiell lycka när den som är bäst. Dessa jeans har jag inte kunnat ha på flera år. Testade dem idag och yes, nu sitter de som ett smäck. Jag som ville ha ett par utsvängda jeans. Skojigt när jag kan "shoppa" i min egen garderob. Eller dessa har legat långt ner i en låda ute i förrådet, hittade en blus också som jag ska börja använda.
Den här dagen startade inte så bra, stängde av alarmet och vaknade halv sju när jag skulle vara på jobbet klockan sju. Det var bara att snabbt ta på mig första bästa, (läs träningskläder). Det tog en stund att vakna till men har haft en bra dag på jobbet.
Rysningar!
Ingen har väl missat Mia Skäringer på Liseberg när hon framför hallelujah. Hon sjunger med sådan känsla och jag ryser. Tycker det är alldeles fantastiskt bra!
Måndag
Näst sista dagen i juni, varje månad går så snabbt och knappt någon sommar har det varit heller. Lika bra kanske då jag inte alls är på humör. Jobb, träning och ddo-träff (ddo:distriktsdomarobservatör), så har min måndag sett ut. Nu är jag lagom mör i kolan. Jag tänkte sitta och lyssna på musik, läsa bloggar och så ska jag smaska i mig lite frukt: färska jordgubbar, hallon och blåbär. Godare än godis! Nästan i alla fall. Jag jobbar imorgon med och sen är jag ledig på onsdag. Jag är hur trött som helst så ikväll borde jag försöka komma i säng skapligt men det är det där med rastlösheten som gör att jag inte kan komma till ro.