Hanna

LivingroomPå vardagsrumsbordet har jag en orkidé och ljus. Ett vitt lakan får agera duk för tillfället. Har ju slipat och målat bordet men det var svårt att få det bra. Det är ju kakel och så trä runt om. Det blev en för stor kontrast. Inte bra alls. Det kommer en helbild på vardagsrummet framöver. Ska bara få tid till att ta tag i eländet. Just det där med städning är ett evighetsprojekt hos oss. Det får aldrig vara städat längre än någon timma.

Recension: Inte ens det förflutna


Nu har jag läst ut boken som jag bloggade om häromdagen. Jag tycker att ni ska läsa den. Spännande och välskriven bok. Mot slutet kunde jag inte släppa den i från mig. Samtidigt var jag ensam hemma och ville inte läsa färdigt. Fick för mig att någon stod ute i mörkret och kikade på mig.... Haha, snacka om att leva sig in i boken.

Jag har fyra böcker till av denna författare: Anna Jansson bland annat Främmande fågel. Har dock inte läst de andra men det börjar bli dags känner jag.
Måndag 31 maj
Imorgon är det första juni. Härligt, snart sommar på allvar. Jag längtar verkligen efter min semester nu, kommer vara ledig hela juli. Vi har tänkt att åka till Idre en vecka men inte bestämt än när. Annars är semestern ett oskrivet blad.

Nu: frukost, cornflakes, mjölk och jordgubbar. Mums!