Hanna

Vad ska hon nu hitta på för något?
Häromdagen så var jag hos mina föräldrar och tränade pilates. Först med mamma, sedan Marcus och sist pappa. I passet med Marcus började jag prata engelska mitt i. Tänk att det som var så jobbigt i början nu faller sig helt naturligt. Jag tycker det är lättare med engelskan, orden och fraserna jag använder faller sig så mycket bättre på engelska än på svenska. Jag ska dock omarbeta mammas program och ha med ett gäng andra övningar istället.
På kursen fick vi prova rolling like a ball med bollar för att testa hur mycket kraft från magmusklerna det egentligen går åt för att vända rörelsen igen och komma upp till sittandes. Först fick vi prova en boll mellan huvud och panna. Nästa steg var sedan att klämma fast en boll mellan benen också. På det här sättet går det inte att använda momentum utan man måste koppla på powerhouse.
Jag ville att Marcus skulle få känna på det här men vi hade inga bollar så ballonger fick vara substitut vilket faktiskt fungerade precis lika bra.
Många skratt blir det men när man får till en bra serie där allt stämmer är det bara så roligt!
För att umana ytterligare, släpp händerna och sträck fram armarna och när du behärskar det. Placera då ett finger på varje knä och rulla. Det är mycket svårare. När du rullar, tänk på att hela tiden böja in huvudet och rulla inte på nacken. 
Egentid med Alexander
Oj då, det tänkte jag inte på när jag tog bilden men bakgrunden......
Häromdagen så var jag och Alexander på bio och såg Star wars - The last Jedhi. Det var så roligt att vara ute med Alexander. Det här med att ta egentid med barnen ensamma ibland är så viktigt. Att barnen får känna att de får fulla uppmärksamheten några timmar och inte behöva dela den med syskonen. Så värdefullt!
Kul att 88:an finns i godisform. Smaken var helt okej men måste säga att glassen är godare. Det skulle varit lite mer "crunch" på karamellen.
Jag tyckte filmen var bra och spännande och vill såklart se de andra filmerna också för att få ett bättre sammanhang. Det är nog något som jag får passa på att göra när Rickard inte är hemma, haha. Star Wars är inte direkt en av hans favoriter, hehe.
Sol och riktig vinter
Det var så fantastiskt vackert väder igår, minusgrader men hög luftfuktighet så det kändes inte alls kallt. Tänk att vintern kom till slut. De flesta längtar efter vår och värme men jag njuter av vinter. Det har varit så slaskigt och blaskigt så riktig vinter kommer som ett skönt avbrott. Januari är vinter!
Jag tog vägen nere vid ån till jobbet. Så härligt men det gällde att se upp var jag satte fötterna. Is och snö om vartannat och så lite grus här och där. De borde köra ut lite mer grus. Det är ändå ett populärt promenadstråk. Särskilt när det är vackert väder.
Idag är planerna plugg, pilates hos Linnea. Idag ska vi förbereda mig på en examination med att se hur bra koll jag har på övningarna och så jobbar jag ikväll. Ett löppass tänkte jag också försöka få in. Hoppas att du får en underbar dag!