Hanna

Små och stora ting i vardagen att vara lycklig och tacksam över
Vi var hos vänner ikväll, jag, Rickard och barnen. Det grillades korv och vi hade en supermysig kväll tillsammans. Det var så fint att se hur Samuel satt och läste en pixibok för de mindre barnen. En sak hände dock som kändes som ett knivhugg rakt i hjärtat. (Inget med barnen) Jag blev så ledsen! Men det vill jag inte fokusera på. Istället tänker jag lista några punkter som jag blir lycklig över.
- Att jag och Rickard är så tighta. Vi är verkligen ett superteam!
- Att vi har så fina barn!
- Bästa familjen, vänner och kollegor.
- Snart sommarlov och massor med tid med familjen.
- Samuels talang för pianospel.
- Att Alexander fick höra mycket positivit på utvecklingssamtalet i veckan.
- Att Ida har lärt sig cykla.
- Pionerna som blommar i trädgården.
 
 
 
 
Onsdagstankar
- Hur mycket tror du att man lär känna någon genom en blogg? Jag har följt många bloggar i säkert tio år men det betyder inte att jag känner personerna bakom bloggen. Jag har ingen aning om hur de egentligen är. Jag vet bara det som de väljer att dela med sig av. Bloggar visar långt i från hela sanningen.
- Varför är det så "fel" att vara annorlunda? Att våga bryta mot normen ses inte alltid med snälla ögon. Jag önskar att alla hade modet att vara den de är utan att känna behovet av att ändra på sig.
Ja det var bara några saker jag funderat över. Hoppas du får en härlig dag!
 
Lekparkshäng

Ikväll gick vi ut igen och körde datten. Haha, jag har ju ingen chans när killarna drar iväg men kul är det.  Vi springer i sandlådan så det blir extra tungt. Kul kväll!