Hanna

Nyttiga chokladbollar
Du behöver:
10 dadlar
1,5 dl cashewnötter
1,5dl havregryn
2msk kakao
2msk vatten eller kaffe.
Mixa nötterna till ett mjöl, tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa till en smet. Rulla sedan bollar i kokos och förvara chokladbollarna i kylen.
 
 
24 intervaller
Det där med att jag känner mig otränad är någonting som bara sitter i huvudet. Idag rev jag av 24 intervaller på löpbandet i varierande fart (16-18km/h. Att springa fort på löpbandet är verkligen en färskvara så jag kände mig väldigt vinglig i början. Det kändes så bra att köra ett gäng snabba intervaller. När intervallerna var avklarade så joggade jag ner. Men när jag märkte att jag kunde få en helt okej miltid så sprang jag på istället och avslutade med en spurt. Det här är snabbaste milen i år och det känns gött att känna att formen kommer tillbaka mer och mer.
I eftermiddags kom finaste vännen, Caroline och hennes son Devin hit. Vi pratade om ForeverLiving och jag fick lite mer matnyttig information. Jag beställde även hem dels en C9box men även lite annat smått och gott. Vi körde även ett cirkelpass. Har ni testat planka i par någon gång? Det är riktigt tufft men kul!
 
 
Ett frukosttips
Här kommer ett frukosttips. Vaniljyoghurt med chiafrön och riven kokos. Jordgubbar, hallon kiwi och banan toppad med cashewnötter och rostade kokosflakes. Det blir som att äta fruktsallad men utan grädden, ett lite nyttigare alternativ helt enkelt. Mitt hembakta bröd med kalkon och tomater på såklart. Jag har fått en hangup på just kalkon och tomat. Det är så gott.