Hanna

Kornblå
image609

Haléns har några guldkorn. Denna klänning är underbar. 199:- kostar den. Den är gjord i 100% viskos och fodrad med polyester.  Undrar om den skulle vara lika fin på mig. Modellen bär upp klänningen jättesnyggt.

Bild lånad från Haléns
Företag
Drömmarna om ett eget företag finns kvar. Jag läste lite på Bolagsverket igår och det är så mycket man måste veta. Det är inget beslut man stressar fram.

Vi har en tom del i sovrummet där det inte står något. Där har jag funderat på att ställa ett skrivbord och ovanför ska det vara ett hyllplan där jag ställer det som inte använts, pärmar med viktiga papper. Clas Ohlsson har denna förvaringslåda. Perfekt ju till alla pärlor och småsaker.

image608

Bilder lånade från Panduro, Ikea, Clas Ohlsson och Kontorex.
------
Det är kolsvart ute, fastän det är morgon. Känns som natt ju. Jag vill ha vår. Men först ska det bli jul. Härligt. Längtar som en tok.

Idag ska jag på arbetsintervju. Funderade på om jag ska vara nyttig och promenera dit. Det är ju inte så farligt långt. Då slår jag ju två flugor i en smäll. Hoppas verkligen att jag får det här jobbet nu. Livet skulle bli lite lättare med ett jobb.

Vad ska ni göra idag?