Hanna

Baseball
Bland HM:s nyheter finns denna snygga baseballjacka. Den skriker "kom och köp mig". Ida behöver en jacka så den här känns som ett bra alternativ. Eller nä det behöver hon ju inte alls. Förträngde för några sekunder att hon har en alldeles utmärkt jacka som hon kommer kunna ha ett tag.... Men jag kan tipsa er. Visst är den snygg!
 
 
Ny bil
Dagarna går i ett och bloggen hinns inte riktigt med. Eller rättare sagt, jag prioriterar sovmorgnar istället. Idag har vi flängt runt och kollat på bil då växellådan i dodgen lagt av. Istället har vi hittat en chrysler voyager som vi slog till på. Dock så saknar jag dodgen då jag verkligen tyckte om den men är övertygad om att vår nyshoppade bil kommer bli jättebra också. Tänk att man kan tycka så mycket om materiella saker som egentligen inte har något riktigt värde.  
Jaja, ikväll har jag dömt match: Svenska cupen damer, division 2 mot Elitettan som assisterande. Jag tycker att det gick riktigt bra. Det kändes som att det börjar gå framåt som AD. Verkligen kul. Imorgon har jag också match och det är verkligen roligt att vara tillbaka igen efter sommaruppehållet. 
Tradera
J Just nu håller jag på och rensar bland alla smycken som jag pärlat ihop. Det finns hur mycket fint som helst, Jag håller på och lägger ut smycken på Tradera. Kika in där.