Hanna

På badet och så grillat
Hur mycket trädgårdsland tror ni att vi grävde upp? Nä, precis inget alls. Vi drog till badet en stund i stället. Barnen levde rövare i vattnet och jag läste lite pilatesanatomi.
Jag testade min magstyrka och gjorde teaser i vattnet. Det är galet svårt, vattnet gör att det blir obalans. Att inte fuska med att använda powerhouse blir ett måste.
Efter badet gick vi till affären och shoppade lite, jag blev så sugen på grillat så ikväll slog vi på stort med kött, grillad baconinlindad sparris, tomater, melon och hemgjord potatissallad. Mums!
 
I min prickiga klänning
Igår kväll skrev Lise återigen finaste texten om mig. Haha, jag kunde inte sova i natt när jag hade läst texten, blev så glad och alldeles full av förväntan. Det ska bli så kul!
Jag har jobbat idag och eftersom att vi nu återigen är inne i en lugn period ställde jag mig och bakade bullar. Vilka bullar det blev sen, så där så de smälte i munnen. En kombination av vanilj och kardemumma som blev så där alldeles perfekt.
Idag behöver jag ta några löpsteg och så ska trädgårdslandet grävas upp. Rickard klippte häcken häromdagen iallafall så en liten bit på väg är vi. De där fröna som jag och barna satte har tyvärr dött i väntan på att komma ner i jorden. Till nästa år ska jag köra med direktsådd istället.
 
Att se fram emot
Åh jag har så mycket roligheter att se fram emot. I år längtar jag efter vår semester mer än någonsin.
- Först och främst ska vi åka till Gotland igen. Få uppleva raukar, havsluft och en ö som får mig att tappa andan varje gång för att det är så vackert.
- En tripp till Oslo. Jag är så glad för äntligen ska jag få träffa Lise. Lise som peppar mig i min pilatesresa och får mig att tro på mig själv. Vi åker hela familjen och det kommer bli så kul.
- Jag och Rickard ska till Varberg en sväng, bo i svit och uppleva svenska kusten. Få rå om varandra och bara vara. 
Ja ni ser, en helt fantastisk sommar kommer det bli!