Hanna

En makeover igen
Nu har bloggen fått en makeover igen. Jag tyckte inte att det passade med en snöig header längre så jag letade fram en gammal favoritbild med ett citat från Joseph Pilates som aldrig blir omodernt. För att matcha min outfit ändrade jag också färgerna, från orange till blågrönt. Jag funderade även på att ändra designen men kom fram till att jag gillar den jag har nu bäst. Vad tycks?
Vinterns header
Och så här såg bloggen ut i höstas.
 
 
 
Jag skulle mysjogga...
Idag var motivationen rätt så låg faktiskt. Soffan lockade verkligen men jag tvingade ut mig själv med tanken att mysjogga. Dock när jag sprungit några steg så kände jag att jag hade pigga ben. Hur långt kommer det här räcka tänkte jag och brydde mig inte om att jag var rätt så andfådd redan från start. Benen trummade på i uppförsbacken mot spåret i skogen och jag kände att det här kommer bli kul. Grymt nöjd med dagens pass och det känns att alla intervaller jag sprungit i högt tempo börjar ge resultat! I mitt livs form som kollegan sa i söndags när vi pratade löptest. Härligt. Ska hämta dottern nu så jag uppdaterar säkert något mer ikväll.
 
Inspiration
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar
Godmorgon! Idag är det skönt att kunna sitta i soffan och bara vara. Planerna för dagen är att springa en runda, träna pilates och så har jag lovat att hämta Ida innan jag börjar jobba klockan två. Önskar dig en riktigt härlig dag!
Klänning Vero Moda
Blommor, blommor och mer blommor. Jag dras till blommor lika mycket som jag dras till vitt. När jag tittar i min garderob så är det vitt och blommor som dominerar. Så fint ju och jag kommer aldrig tröttna. Outfiten ovan har jag gärna i vår. Och inte att förglömma skinnpajen!