Hanna

Förändring genom rörelse
Har du någon gång varit riktigt ledsen och försökt bli på bättre humör genom att träna? Det har jag och jag tar alltid till pilates när jag är låg och vill träna för att bli på bättre humör. Därför tycker jag att citatet ovan stämmer så bra. Under tiden jag tränar pilates glömmer jag allt, är bara här och nu och ett pass är avklarat innan jag ens hinner blinka. För någon annan är det kanske löpning eller en härlig promenad som har samma effekt. Rörelse är något som jag ofta tar till när jag känner mig låg. Inte alltid, ibland är det enbart soffläge, godis och en film som hjälper. Och en varm famn att krypa upp i. Ikväll kände jag mig inte låg men vansinnigt sugen på att träna ett pass. Så jag letade upp ett härligt pass, fyrtio minuter av ren och skär träningsglädje. Det känns så bra att avsluta dagen med pilates, jag blir lugn på något sätt.
Idag måndag är jag tacksam för:
- Att det snart kommer vara varmt, grönt och skönt ute.
- Att det är första maj imorgon och vi går mot varmare tider. Tänkte skriva ljusare tider men det är redan ljust länge på kvällarna. När kvällarna är ljusa länge så vaknar kroppen till liv igen.
- Att jag hade en bra träningsvecka där jag känner att all tid jag lägger ner verkligen ger resultat.
- Att jag är ledig idag. Det hände något så läskigt på jobbet igår. Jag blev alldeles yr, hade ont i huvudet och när jag ställde mig upp höll jag på att svimma. Som tur var så gick det över ganska snabbt.
- Att det gick bra för Ida när hon var hos tandläkaren och skulle dra ut en tand.
 
Jag kände för att vara fin
Igår kände jag för att vara fin. Inga träningskläder på inte och kollegan utbrast: "det ser ut som att du ska på dejt." Jag jobbade till ett och sedan hem och ta hand om barnen. Även den här helgen har det varit lite rörigt med vikarier. Undrar hur det kommer bli i sommar.
Vitt, stickat och romantisk touch är så mycket jag. Jag älskar verkligen ponchon och den kommer bli välanvänd i sommar. Till kjol, över klänning och till mina favvosommarbyxor. Ett par rosa som påminner lite om Please byxor (Adlink) som var så populära i bloggvärlden för några år sedan. Nästan alla stora bloggare hade dessa brallor.
Linnet som jag har under är nog ett av de skönaste jag haft. Slår HM:s och andra budgetlinnen med hästlängder.