Hanna

Vaniljdoft och pilatesplugg
Så här ser det ut hos mig just nu. Vanildoften sprider sig i köket, pianomusik skänker ett lugn och jag sitter med mina böcker. Nästan all ledig tid läggs på studierna. Jag vill så gärna vara redo för examinationen i mars. Det är ett, vad ska man säga flexibelt datum. Känner jag mig inte redo så finns alternativet att göra examinationen vid ett annat tillfälle. Då måste jag dock vara redo på att eventuellt göra den utomlands. Det vill jag inte. Det är ett sistahandsalternativ. Fokus till 100% och lite till är ett måste. Men det är vansinnigt roligt också

Glasburken fick jag av Samuel och doftljuset av Alexander i födelsedagspresent. De vet att jag är svag för ljus. Dock så var det inte ett gäng polkagrisar i burken utan de köpte jag idag när jag skjutsade Samuel till sin praktik. Men de är bara till för dekoration och får inte nallas av, hehe.
 
Jag behöver inga nya tights....
Jag läste ett inlägg där en tjej skulle köpa nya träningskläder då de hon hade börjar bli slitna. Då slogs jag av att det är ett "problem" som jag nog aldrig kommer få..... Det här är lite mer än hälften av alla par som ligger i garderoben....
 
När jag inte kan låta bli....
Minusgrader och sol. Är jag galen när jag inte kan låta bli att gå ut i trädgården med mattan och riva av några övningar? Det var precis vad jag gjorde igår. Trots att jag körde hårt på förmiddagen med Linnea. Passion!

På eftermiddagen igår kom Marcus hit och vi åt marängsviss med barnen och hade en supermysig eftermiddag. Till kvällsmat åt vi tacos. Det var ett tag sedan sist och ju längre sedan det är desto godare blir det tycker jag. Jag har velat ha en gpsklocka ett tag och igår på min födelsedag överraskade Rickard mig med att ha köpt en. Jag blev så glad! Haha, trodde aldrig att jag skulle bli löpare och inte heller "tekniknörd". Jag gick och la mig redan vid sju igår kväll. Jag var så galet trött och har sovit som en sten. Vaknat någon gång såklart men sedan somnat om igen. Det var precis vad jag behövde.