Hanna

Träning
Efter en veckas uppehåll från träningen var det nu dags igen ikväll. Förra gången jag sprang kändes det som att jag hade bly i benen. Tungt gick det. Självförtroendet var därför inte på topp. Men jag ställde mig på löpbandet och värmde upp några minuter och det kändes så lätt. Efter uppvärmningen körde jag styrka och även där har jag blivit starkare. Vad härligt det känns när träningen har känts så tung och man tror att man tappat massor så är det precis tvärtom istället.
 
Jag funderar på att ändra min kost. Är nyfiken på att se om jag kan nå mina mål genom att äta efter LCHF istället. Jag tror att jag skulle må bättre med den dieten. För några år sedan åt jag efter GI och då gick jag ner i vikt snabbt, slapp sötsug och hade starka magmuskler och var i riktigt bra form. Jag startar imorgon.
 
 
Kväll
 
Jag har varit allmänt vissen, idag varför vill jag inte gå in på eftersom att det inte handlar om mig,  så nu är min mamma här. Hon ska sova över och jag sitter med datorn och hon löser korsord. Sociala klubben. :-) Men vi pratar också. Vid såna här lägen tänker jag dels på er ensamstående mammor, all heder till er men också de som inte har turen att ha sina föräldrar så nära. Jag och Rickard har verkligen tur eftersom att bådas familjer bor i samma stad.  Det finns så många saker som blir så mycket enklare.