Hanna

Skitdag
Den här dagen kunde ju blivit roligare. Vid ett trafikljus körde jag in i framförvarande bil. Repor på vår bil och likaså på den andra bilen. Fastän det gick bra känner jag mig ganska så uppochnervänd och jag kommer aldrig ge mig ut i snökaos om jag inte absolut måste. Ett simskolebesök känns inte som något som är värt att riskera livet för.

 
31 januari
Tänk att det redan gått en månad på nya året. Det går så fort... Jag oroade mig i onödan förresten innan körövningen. Körledaren ville bara veta hur högt/lågt jag kan sjunga så hon har lite koll. Kul var det i alla fall. Men jag är yngst, bortsett från körledarens son. Det blir nog bra det här.
Sitter med skolböckerna och pluggar sår. Den här sista kursen passar mig som handen i handsken då det är fokus på mer medicinsk teknik vilket jag verkligen gillar. Egentligen skulle jag läsa till sjuksköterska då jag gillar tekniska saker. Nackdelen är att det är så mycket dokumentation vilket gör att man tappar patientkontakten och jag vill ge omvårdnad. Om jag utbildar mig vidare bir det först om några år då jag är ganska skoltrött nu och verkligen längtar till jag är färdig.
Hoppas ni får en härlig dag!
Torsdag
Den här dagen har inte blivit som jag tänkt mig då vi fick ställa in lekdejten på grund av misstänkt maginfluensa. Så tråkigt då jag verkligen sett fram mot att ses. Men vi bestämde måndag istället och då hoppas jag att inga dumma sjukdomar kommer i vägen. Om en liten stund ska jag iväg på körövning, ska hoppa in i duschen och få i mig något att äta bara. Jag är riktigt nervös då körledaren vill att jag ska komma och sjunga innan. Tänk om de tycker att jag inte håller måttet....
Har ni haft en bra dag?