Hanna

DM
Dagen i Vadstena har varit riktigt bra. Vi hade tur med vädret, varken för varmt eller för kallt och vi hade riktigt kul tillsammans. Det gick hur bra som helst att döma så det var kul eftersom jag var så nervös innan. Jag hade bra assisterande domare så det kändes tryggt och jag kunde lämna mycket ansvar åt dem på deras kant. Bra samarbete och kontakt hade vi med så det känns bara bra. Matchen som assisterande gick också bra så jag är jättenöjd med dagen. 
En lördag i Vadstena
Idag blir det en riktig fotbollsdag. Det spelas distriktsmästerskapsfinaler i ungdomsfotbollen och jag ska döma som assisterande i flickor 16 och som huvuddomare i flickor 15. Det blir spännande att döma med assisterande  då jag inte gjort det på flera år. 
Gårdagen gick snabbt, först plugg varvat med mys med barnen och därefter jobb. När jag kom hem från jobbet hade Rickard bakat en kladdkaka och det var en god överraskning. Så snällt. :-)
Hoppas ni får en härlig dag!
Mjölbyfemman
Idag har jag och Rickard sprungit lopp. Mjölbyfemman vilket är precis som det låter: fem kilometer i Mjölby. :-) Jag körde en ganska så oseriös uppvärmning och efter det var det dags. Banan är tuff: första 2 kilometrarna är det uppför varvat med nedförsbackar men stigningen är konstant. Efter 2 km går det istället mest nerför med uppförsbackar här och där. Idag kände jag verkligen av min starka sida att kunna rulla nerför, att slappna av i hela kroppen och bara låta benen rulla. Det slösar mer kraft egentligen att bromsa när man springer nerför och då orkar man mindre. Iallafall, det var många av löparna som sprang om mig i uppförsbackarna då jag inte alls är så särskilt stark uppför men när kom en nerförsbacke var det jag som sprang om istället. De flesta av löparna kom inte heller i fatt mig så det kändes gött. Tiden blev 29 blankt vilket är personbästa utomhus. Nu ska jag köra stenhårt för att komma ner under 29, jag känner att det finns mer kapacitet och att jag sparar lite på mig.